Mikä Retoriikan kesäkoulu?

Retoriikan kesäkoulu on olemassa siksi, että suomalaiset viestisivät vaikuttavammin. Kesäkoulussa et joudu kärsimään latteista esitelmistä. Pääset kokemaan kohtikäyvää puhetta ja saat konkreettisia neuvoja ja apuvälineitä, jotka voit ottaa heti käyttöösi.

Vuonna 2022 Retoriikan kesäkoulu järjestetään kymmenettä kertaa. Vaikuttamisviestinnän suosikkitapahtuma on lunastanut paikkansa suomalaisessa alkukesässä. Sen lisäksi että osallistujat pääsevät ammentamaan Kesäkoulusta rautaisannoksen käänteentekeviä ajatuksia, kaikilla on myös hauskaa. Retoriikan kesäkoulun rento ja välitön tunnelma vie mukanaan ja siivittää muihin osallistujiin tutustumista.

Puhe on väkevä väline taitavan tekijän käytössä. Sama pätee kirjalliseen viestintään. Retoriikan kesäkoulu tarjoaa joka vuosi puheenvuoroja ja koulutusta omien alojensa huipuilta.

Kesäkuun 3. päivänä sadat johtajat, viestintäalan ammattilaiset, päättäjät ja yrittäjät käyvät jälleen sisään Verkatehtaan ovista. Olethan sinäkin heidän joukossaan?

Retoriikan kesäkoulun apulaisrehtori Katleena Kortesuo, rehtori Antti Mustakallio ja kanslisti Siiri Pietilä eli Super-Siiri.

Seminaari ja workshop

Retoriikan kesäkoulu koostuu päivän mittaisesta workshopista Vanajanlinnassa 1. ja 2.6.2022 sekä seminaarista Hämeenlinnan Verkatehtaalla 3.6.2022.

Osallistumismaksut

Seminaari Verkatehtaalla 3.6.2022
690 € + alv 24 % / osallistuja

Workshop Vanajanlinnassa 1.6.2022 (2.6.2022 on loppuunmyyty)
690 € + alv 24 % / osallistuja

Livestream, seminaari 3.6.2022
250 € + alv 24 % + palvelumaksu 3 € / osallistuja

OSTA liput heti

Retoriikan kesäkoulu Oy:n tietosuojaseloste (PDF).

info@retoriikankesakoulu.fi
Rehtori Antti Mustakallio: 050 595 8183.
Kanslisti Super-Siiri Pietilä: siiri@retoriikankesakoulu.fi
Apulaisrehtori Katleena Kortesuo: 050 576 7632.


Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas

Vanhan tehtaan muodostamiin puitteisiin on syntynyt ainutlaatuinen ja viihtyisä kokonaisuus, jonka muodostavat 700-paikkainen musiikki- ja kongressisali, kokouskeskus ja ravintola. Maamme kongressikeskusten keskinäisissä vertailuissa Verkatehdas sijoittuu säännöllisesti kärkisijoille.

Verkatehtaan yhteystiedot:

https://www.verkatehdas.fi/
(03) 621 6600
Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Saapuminen:

  • Omalla autolla saapuvat pääsevät Verkatehtaalle helposti ja nopeasti niin 3-tieltä (Helsinki-Tampere) kuin 10-tieltä (Turku-Lahti).
  • Linja-autoasemalta Verkatehtaalle pääsee Paasikiventien siltaa pitkin Vanajaveden ylitse. Matkaa on noin 800 metriä.
  • Rautatieasemalta Verkatehtaalle pääsee suoraan Hämeentietä, joka muuttuu Keinusaarentieksi. Matkaa on noin 900 metriä.